12e nieuwsbrief Turn- en Gymsport Dokkum

vakantie

Einde seizoen:

Van maandag 23 t/m vrijdag 27 juni zijn de laatste lessen gepland voor alle leden. Wat een fantastisch seizoen is het geweest. Het nieuwe seizoen begint op maandag 25 augustus (tenzij de leiding anders aangeeft). Het bestuur is volop bezig met de planning voor het nieuwe seizoen. Een belangrijke wijziging is dat de Freerunners naar de Trimmer verhuizen. Het nieuwe schema wordt binnenkort op de site bekend gemaakt. Het bestuur en leiding wenst iedereen een fijne vakantie.

 

 

op de foto

Foto prijswinnaars seizoen 2013/2014:

Op zaterdagochtend 28 juni 2014 om 10.00 uur bij Johann Straatsma zijn nieuwe bedrijf descheepstimmerman.nl, Hogedijken 11, 9101 WV in Dokkum. Graag turnpakje/trainingspak aan en medailles om uiteraard!!

 

 

 

loten

Prijswinnaars lotenactie:

Op woensdagavond 28 mei jl. heeft Herre Zonderland de trekking van de lotenactie verricht. De hoofdprijs (loungebank t.w.v. € 399,-) is gewonnen door familie Van der Kloet. Hierbij het overzicht van de prijswinnaars:

Hoofdprijs: familie Van der Kloet

2e prijs: waardebon descheepstimmerman.nl t.w.v. € 100,- voor Erna Jorritsma

3e prijs: waardebon descheepstimmerman.nl t.w.v. € 75,- voor WJ de Haan

De prijzen 4 t/m 10 (Poiesz waardebon t.w.v. € 25,-)

B. Gardenier, S. Huisman, F. Joustra, Oerlemans, Jan Timmerman, G. Kootstra en T. Wijnsma.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Het totaal aantal loten wat verkocht is door onze leden is 3488. Het bestuur bedankt alle leden voor dit fantastische aantal.

Juf Eelkje

Afscheid juf Eelkje:

Op maandag 23 juni nam juf Eelkje afscheid van haar kleutergroep. Het bestuur bedankt Eelkje voor het lesgeven, betrokkenheid en inzet bij onze vereniging.