Commissies zijn de bouwstenen van onze vereniging. Ze houden de vereniging dynamisch, efficiënt en betrokken. Ze brengen niet alleen de visie van de vereniging tot leven, maar bieden ook leden de mogelijkheid om hun passie in te zetten voor de groei en het succes van het geheel door bijvoorbeeld sponsoring of activiteiten.

Er zijn verschillende commissies:

 

Activiteitencommissie:

Deze commissie zet zich in voor het bevorderen van de sociale cohesie binnen de vereniging door activiteiten te organiseren. Er kan gedacht worden aan het organiseren van een seizoensstart en/of -afsluiting, themafeesten zoals Sinterklaas of Pasen, etc. 

 

Kluscommissie:

Er kan bij deze commissie gedacht worden aan taken zoals het schoonhouden van het buitenterrein, het ophangen van reclameborden, reparatiewerkzaamheden (zoals lampen/tegels), ophangen van decoratie en alles wat er verder nog te klussen valt.

 

Sponsorcommissie:

Deze commissie zet zich in voor het werven van sponsoren voor de vereniging. De belangrijkste taken zijn:

  • commercie: Het werven van nieuwe en het beheren van bestaande sponsorrelaties
  • administratie en organisatie: Het opstellen van contracten, factureren, het verzorgen van de sponsoruitingen en voeren van de debiteurenadministratie
  • communicatie: Het regelmatig organiseren naar de sponsoren en het organiseren van (sponsor)evenementen

 

Wedstrijdcommissie:

Deze commissie zet zich in voor het organiseren van (regionale en landelijke) wedstrijden voor de disciplines gym/turnen/acrogym/freerunning.

 

PR commissie:

Deze commissie zet zich in voor het verzorgen van de website en onze sociale media kanalen. Ze gaan regelmatig bij alle groepen langs om foto’s/video’s te maken voor op deze kanalen. Ook verzorgt deze commissie flyers en diploma’s waar nodig.

 

Uitvoeringscommissie:

Deze commissie zet zich in voor de uitvoering die eens in de vier jaar wordt georganiseerd. Alle disciplines van onze vereniging laten op een dag zien wat ze in hun mars hebben door een show te geven met licht en muziek. Alles wat bij deze organisatie komt kijken, van aankleding tot tijdsindeling tot het reserveren van de zaal, wordt uitgevoerd door deze commissie.

 

Meer weten of interesse? Neem contact op!