Leiding & Trainers

Mijn naam is Annet Kamstra, geboren op 28 november 1981. Samen met mijn dochter woon ik inKollum. Ik geef sinds september 2019 les bij de selectie nationaal op woensdag, samen met Shirien. Dit is een mooie combinatie met mijn baan in het onderwijs, waar ik 2 dagen voor groep 7/8 sta en 1 dag als vakleerkracht aan het werk ben. Sinds augustus 2020 geef ik ook les bij de A selectie samen met Tjitske. De afgelopen jaren ben ik weinig actief geweest binnen de turnsport. (vanaf 1999 tot 2014 was ik trainster bij SVK Kollumerzwaag). Ik merk dat het turnen mij veel positieve energie geeft en ben dankbaar dat ik dit bij TGD weer mag ervaren. Het niveau bij de A selectie ligt hoog, wat voor mij persoonlijk een mooie uitdaging is. Verder helpt het werken in een gedreven trainersteam met gemotiveerde turnsters bij dat ik elke week met veel plezier in de turnhal sta. Naast het lesgeven vind ik het ook erg belangrijk om zelf te sporten, regelmatig doe ik mee met survivalruns. Dit jaar ga ik starten met een studie namelijk de post HBO opleiding leefstijl coach aan het AVLEG instituut. Ik heb er zin in om er een mooi seizoen van te maken.

Hinke Regnerus- v/d Zwaag contact: Camstrastraat 38 9104 HC Damwoude Tel.: 0511-423269 Mijn naam is Hinke Regnerus- v/d Zwaag, samen met mijn man en 2 zoons woon ik in Damwald. Vanaf mijn 14de kwam ik op turnen in Dokkum bij CGV Excelsior. Sinds mijn 17de geef ik al les, in 2009 ben ik gestopt met het geven van keurlessen en geef ik alleen nog les aan de recreatie van Turn- en Gymsport Dokkum. Dit doe ik op maandag en dinsdag nog steeds met veel plezier! Op de site kun je lezen wat we in deze lessen allemaal doen.

‘Mijn naam is Shirien Elbakry. Ik ben geboren op 29 juli 1992 en samen met mijn vriend woon ik in Dokkum. Ik geef les aan de pré-selectie en de A-selectie midden op vrijdag en zaterdag. Bij de pré-selectie worden talentvolle meisjes tot 8 jaar klaargestoomd d.m.v. een goede basis voor de selectiegroepen A- B- of C-selectie. Bij de A-selectie turnen we op wedstrijden op nationaal niveau. Ik vind het fantastisch om te zien hoe de turnsters vooruit gaan en hoe Turn- en Gymsport Dokkum zich steeds verder ontwikkelt. Ik ga daarom iedere keer met veel plezier naar onze turnhal. Daarnaast ben ik ook zelf nog actief bezig met mijn passie voor deze sport tijdens trainingen en wedstrijden van turnen en acro. Verder ben ik druk met mijn studie Leraar Basisonderwijs die ik op de NHL volg.’

Mijn naam is Ingrid Talsma vd Werff, Heb 3 kinderen 2 jongens en 1 dochter. Heb zelf bij ADUNDO geturnd en bij EXCELSIOR jazzballet gedaan. Geef nu alweer 15 jaar les met plezier! Mag zelf graag hardlopen, SH bam ,boek lezen, concerten bezoeken, en reizen. Tel.: 0519-220582.

Mijn naam is Mara Beckers. Ik ben geboren op 12 september 2001 en ik woon in Dokkum. Op maandag assisteer ik Tjitske bij de A-selectie, daarnaast geef ik les aan de B- selectie, D-selectie 1 en D-selectie 2. Naast mijn activiteiten bij Turn- en Gymsport Dokkum studeer ik aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zelf ben ik mijn hele jeugd in turnhallen te vinden geweest voor turnen en acro. Ook ben ik al vroeg begonnen met assisteren bij trainingen. Na een tijdje gestopt te zijn in de turnsport, heeft de passie mij toch overgehaald weer te beginnen, maar nu als trainster. Ik heb me volledig gefocused op het geven van trainingen, wat ik met veel plezier doe. Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe enthousiast de meiden zijn en hoe ze zich ontwikkelen in de loop van het seizoen. 

                                 

Mijn naam is Margriet van der Meulen. Ik ben geboren op 13 juni 2000 en woon in Rinsumageast. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding Voeding en Kwaliteit in Leeuwarden. Ik ben op jonge leeftijd begonnen met turnen bij de vereniging Excelsior in Dokkum die later is samengevoegd tot Turn- en Gymsport Dokkum. In combinatie met de vereniging CSC’45 uit Heerenveen heb ik in de 1e divisie geturnd. Eind 2017 ben ik hiermee gestopt en heb ik mij volledig gefocust op het geven van trainingen. Op maandag geef ik training aan een groepje turnsters van de A-selectie die graag een keer extra willen trainen. Ook assisteer ik bij de Gym- en Turnfun op dinsdag. Hier voer ik mijn opdrachten uit die ik voor de cursus Gymnastiek Leider 3 moet voltooien. Daarnaast begeleid ik de turnsters op wedstrijden wanneer er een extra trainster nodig is. Ik geniet ontzettend van de steun die wij als trainsters ontvangen van ouders en het bestuur. Met elkaar maken we elk seizoen weer onvergetelijk! 

Mijn naam is Tjitske Veenstra, geboren op 20 april 1993. Samen met mijn vriend woon ik in Buitenpost. In November 2016 ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging bij de B selectie klein en groot. Een voor mij nieuwe, bruisende vereniging met een mooie turnhal en enthousiaste leiding/bestuur. Als kleuter ben ik begonnen bij MAAS in Buitenpost en heb ik tot mijn 16e aan turnen en acro gedaan. Ook was ik hier al jong als assistent te vinden. Op mijn 16e ben ik begonnen met de vereniging leider opleiding. Vanaf toen ben ik ook aan de slag gegaan bij Vlugheid en Kracht Leeuwarden waar ik nog steeds lesgeef aan kleuters, recreatie en selectie alle leeftijden. Behalve het lesgeven ben ik ook jaarlijks actief als vrijwilliger bij het Univé gym gala en het groot NK in Ahoy. Zelf doe ik aan survivalrun en ben ik graag aan de wandel met mijn twee honden. Naast het lesgeven heb ik altijd gestudeerd, maar begin 2017 ben ik afgestudeerd als Toegepast Psycholoog.