Leiding & Trainers

Ik ben Sanne Wolters, geboren op 27 oktober 1997 in Leeuwarden. Ik woon samen met mijn ouders in Kollumerzwaag. Ik turn al sinds mijn 6e, maar doe nu alleen nog aan acro vanwege een knieblessure. Acro heeft altijd al mijn voorkeur gekregen, omdat ik van dansen houd. Vandaar dat ik ook lesgeef in acro. Ik geef les aan de instap op donderdag. Ook assisteer ik de E/D niveau acro-groepen bij Wilma. Verder ben ik druk bezig met mijn studie Sport, Gezondheid & Management aan de Hanze in Groningen. Daarnaast volg ik het cursus Gymnastiek leider 3.

Mijn naam is Wilma Schouwstra-Atsma

Sinds 1985 trainster bij diverse verenigingen in turnen-acro-groepsspringen

Bij Turn- en Gymsport Dokkum verzorg ik de trainingen

* peuter- en kleuter

* turnen B selectie en senioren 16+

* acro

 

Hinke Regnerus- v/d Zwaag contact: Camstrastraat 38 9104 HC Damwoude Tel.: 0511-423269 Mijn naam is Hinke Regnerus- v/d Zwaag, samen met mijn man en 2 zoons woon ik in Damwald. Vanaf mijn 14de kwam ik op turnen in Dokkum bij CGV Excelsior. Sinds mijn 17de geef ik al les, in 2009 ben ik gestopt met het geven van keurlessen en geef ik alleen nog les aan de recreatie van Turn- en Gymsport Dokkum. Dit doe ik op maandag en dinsdag nog steeds met veel plezier! Op de site kun je lezen wat we in deze lessen allemaal doen.

                                  

Hallo, mijn naam is Froukje Sliedrecht. Ik ben geboren op 4 april 2000 en ik woon in Groningen. Ik geef op vrijdagmiddag training aan de c-selectie groepen. Ik heb zelf vanaf mijn 8e geturnd en heb dit altijd met veel plezier gedaan. De passie voor het turnen is nooit verdwenen en na een tijdje gestopt te zijn, turn ik inmiddels zelf ook weer. Ik vind het dan ook fantastisch om deze groepen les te mogen geven. Verder ben ik druk met mijn studie (Bewegingswetenschappen) en voetbal ik af en toe.

‘Mijn naam is Shirien Elbakry. Ik ben geboren op 29 juli 1992 en samen met mijn vriend woon ik in Dokkum. Ik geef les aan de pré-selectie en de A-selectie midden op vrijdag en zaterdag. Bij de pré-selectie worden talentvolle meisjes tot 8 jaar klaargestoomd d.m.v. een goede basis voor de selectiegroepen A- B- of C-selectie. Bij de A-selectie turnen we op wedstrijden op nationaal niveau. Ik vind het fantastisch om te zien hoe de turnsters vooruit gaan en hoe Turn- en Gymsport Dokkum zich steeds verder ontwikkelt. Ik ga daarom iedere keer met veel plezier naar onze turnhal. Daarnaast ben ik ook zelf nog actief bezig met mijn passie voor deze sport tijdens trainingen en wedstrijden van turnen en acro. Verder ben ik druk met mijn studie Leraar Basisonderwijs die ik op de NHL volg.’

Mijn naam is Ingrid Talsma vd Werff, Heb 3 kinderen 2 jongens en 1 dochter. Heb zelf bij ADUNDO geturnd en bij EXCELSIOR jazzballet gedaan. Geef nu alweer 15 jaar les met plezier! Mag zelf graag hardlopen, SH bam ,boek lezen, concerten bezoeken, en reizen. Tel.: 0519-220582.

Ik ben Suzanne de Beer, geboren op 13 maart 1998. Zelf heb ik vroeger met heel veel plezier geturnd in Heerenveen en Sneek, door mijn studie kon ik het helaas niet meer combineren. Daarom ben ik daarna begonnen bij TGD. Zelf train ik nu op donderdagavond bij Wilma in een erg gezellige groep. Momenteel ben ik bezig met de ALO in Groningen. Ik ben veel bezig met de vereniging. Op woensdag geef ik training aan de A selectie midden en A selectie groot, op donderdag geef ik samen met Marieke de Beer de acro instap les en op vrijdag de A selectie midden en A selectie groot. Ik vind het lesgeven geweldig en ik krijg veel energie terug van de meiden. Om iemand een stap te zien maken vind ik fantastisch!

Hallo ik ben Marieke de Beer en ben 16 jaar oud. Ik zit in de 4e klas van havo. Ik assisteer op zaterdag bij de A-selectie en op woensdag bij de B- of C-selectie. Naast het assisteren turn ik zelf ook bij de B-selectie. Ook zit ik op acro, ik zit in een trio met Rianne en Anouk. Met acro trainen we op dinsdag.

                                 

Mijn naam is Margriet van der Meulen. Ik ben geboren op 13 juni 2000 en woon in Rinsumageast. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding Voeding en Kwaliteit in Leeuwarden. Ik ben op jonge leeftijd begonnen met turnen bij de vereniging Excelsior in Dokkum die later is samengevoegd tot Turn- en Gymsport Dokkum. In combinatie met de vereniging CSC’45 uit Heerenveen heb ik in de 1e divisie geturnd. Eind 2017 ben ik hiermee gestopt en heb ik mij volledig gefocust op het geven van trainingen. Op maandag geef ik training aan een groepje turnsters van de A-selectie die graag een keer extra willen trainen. Ook assisteer ik bij de Gym- en Turnfun op dinsdag. Hier voer ik mijn opdrachten uit die ik voor de cursus Gymnastiek Leider 3 moet voltooien. Daarnaast begeleid ik de turnsters op wedstrijden wanneer er een extra trainster nodig is. Ik geniet ontzettend van de steun die wij als trainsters ontvangen van ouders en het bestuur. Met elkaar maken we elk seizoen weer onvergetelijk! 

Mijn naam is Jessica Post    

Ik ben afgestuurd aan de academie lichamelijke opvoeding en ben gymnastiekleider niveau 3.  Ik heb 9 jaar met veel plezier recreatiegymnastiek gegeven bij gymvereniging Animo Anjum. Momenteel geef ik de gym en turnfun bij turn en gymsport Dokkum.  Ik heb zelf langere tijd bij Excelsior geturnd en train nu met heel veel plezier bij Turn- & Gymsport Dokkum.  Mail: jessicapost39@hotmail.com 

Mijn naam is Tjitske Veenstra, geboren op 20 april 1993. Samen met mijn vriend woon ik in Buitenpost. In November 2016 ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging bij de B selectie klein en groot. Een voor mij nieuwe, bruisende vereniging met een mooie turnhal en enthousiaste leiding/bestuur. Als kleuter ben ik begonnen bij MAAS in Buitenpost en heb ik tot mijn 16e aan turnen en acro gedaan. Ook was ik hier al jong als assistent te vinden. Op mijn 16e ben ik begonnen met de vereniging leider opleiding. Vanaf toen ben ik ook aan de slag gegaan bij Vlugheid en Kracht Leeuwarden waar ik nog steeds lesgeef aan kleuters, recreatie en selectie alle leeftijden. Behalve het lesgeven ben ik ook jaarlijks actief als vrijwilliger bij het Univé gym gala en het groot NK in Ahoy. Zelf doe ik aan survivalrun en ben ik graag aan de wandel met mijn twee honden. Naast het lesgeven heb ik altijd gestudeerd, maar begin 2017 ben ik afgestudeerd als Toegepast Psycholoog.