Gymnastiek

Jong en oud kan hiervoor bij Turn- Gymsport Dokkum terecht, van kleuter tot volwassene. De gymnastieklessen zijn allereerst gericht op het plezier in bewegen. Veel aspecten van bewegen komen aan bod: trampoline springen, balanceren, zwaaien, lenigheid, kracht, bewegen op muziek en meer. Daarmee is gymnastiek tevens een goede basis voor andere sporten. Iedereen kan bij Turn- en Gymsport Dokkum in zijn/haar eigen leeftijdscategorie mee gymmen (kleutergymnastiek, 6/7-jaar, 8/9-jaar, 10/11-jaar, 12 jaar en ouder, 16 jaar en ouder).

 

Dames allround gym
Zin om weer eens iets te doen? Maar je weet niet wat? Kom dan bij de dames allround gym!
Wat is dat eigenlijk? De naam zegt het al, allround. Dit is echt een les voor dames die van afwisseling houden.De les begint altijd met een stevige warming-up en aerobics. Daarna volgen spieroefeningen, zoals: buik, billen, borst, armen, rug etc. Ook doen we regelmatig oefening uit het programma van Pilates en Body-balance en ontspannende ademhalingsoefeningen.
De laatste 20 minuten staat er elke week iets anders op het programma zoals bijvoorbeeld: conditietraining, een balsport, een conditiespel of iets anders. U krijgt de les van een gediplomeerde trainster.Voor wie? De leden van nu zijn 30+ (Ben je jonger dan ben je ook welkom).

 

Voor meer informatie kun je bellen met Hinke Regnerus: 0511-423269

Ben je enthousiast geworden en wil je graag mee doen met gymnastiek? Schrijf je hier in voor de lessen!