Succesvolle landelijke plaatsingswedstrijd ‘in eigen huis’

In het weekend van 25 en 26 november organiseerde Turn- en Gymsport Dokkum voor het eerst een landelijke kwalificatiewedstrijd turnen dames. Vanuit heel Nederland kwamen verenigingen naar Dokkum om deze wedstrijd te turnen. 

Op zaterdag heette wethouder Rebecca Slijver alle deelnemers en het publiek van harte welkom in Dokkum.

Vier van onze eigen turnsters kwamen zondag in actie in ‘eigen huis’. Bij de junioren 2e divisie won Fenna zeer overtuigend het goud! Bij Lieke waren de zenuwen aanwezig bij deze thuiswedstrijd, zij turnde zich naar de 9e plek met een topscore op de vloer. Swany won bij de senioren 3e divisie met een minimaal verschil het zilver. Larissa is herstellende van een gebroken teen en heeft zich met een basisprogramma knap naar de 11e plek weten te turnen bij de senioren 2e divisie.

Een groot dankjewel aan alle vrijwilligers, de gemeente, sporthal de Doelstien maar ook de sponsoren. Jullie hebben bijgedragen aan dit succesvolle weekend! 

Bekijk hier de aftermovie van dit weekend! 

 

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen en tekstKan een afbeelding zijn van 4 mensenKan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'SPIETH'Kan een afbeelding zijn van 11 mensen, trampoline en tekstKan een afbeelding zijn van 9 mensen, trampoline en tekstKan een afbeelding zijn van de tekst 'BOUWBEDRIJF OOSTERNIJKERI Bedtankt! SPONSOREN HOLWERDA V.O.F Jilderda's HAAGENS bloemenboctick LUNCHROOM Bloemengroothandel en POESZ SUPERMARKTEN Zijlstra probo A-Solartechniek Zonnepaneelinstallaties Zonnepaneel'