3e NIEUWSFLITS T&GD…

Sponsorloop/Grote Gymfeest op vrijdag 27 september

Op vrijdag 27 september zullen we een sponsorloop organiseren om voor onze vereniging geld in te zamelen. Tegelijkertijd zullen we het Grote Gymfeest houden (net als in januari 2013) met onder andere workshop Acro, Dans en Freerunning en Apekooi.

Programma:

17:00-18:00 sponsorloop

18:00-18:30 met elkaar eten

18:30-21:00u Grote Gymfeest

 

Woord van de voorzitter:

Druk, druk, druk! Werken, studeren, sporten, iedereen is de vakantie alweer lang vergeten. Natuurlijk hopen we allemaal weer op een gelukkig, gezond en sportief succesvol seizoen. We hebben na de zomer alweer een groot aantal nieuwe sporters binnen onze vereniging mogen verwelkomen en we hopen dat ook deze nieuwe leden met plezier bij ons sporten. Om alle lessen en activiteiten weer in goede banen te leiden zijn wij als vereniging afhankelijk van onze (hulp)trainers en natuurlijk van onze vrijwilligers. Gelukkig zijn een groot aantal leden/ouders van leden elke keer weer voor onze vereniging beschikbaar. Dit is voor ons van groot belang. Zo zijn er onder andere een viertal jeugdleden begonnen met de assistentencursus,  zes leden en/of ouders gaan de jurycursus TD1 (gymnastiek/turnen) volgen en een aantal ouders de acro-jurycursus. We zijn nog op zoek naar een potentieel bestuurslid die uiterlijk vanaf maart 2014 ons bestuur moet komen versterken. Voor vragen en/of inlichtingen kan er met mij contact opgenomen worden: voorzittertgd@gmail.com.

vrijwilliger

 

Hallo! Onlangs ben ik gevraagd om jury coördinator te worden bij T&GD. Ik heb een aantal jaren terug de jurycursus TD1 gevolgd en ben dus al erg enthousiast bezig als jurylid. Ik zat vroeger ook op turnen, en nu mijn dochter. En als jurylid begrijp je veel beter waar de meisjes mee bezig zijn, en hoe alles in elkaar steekt. TD1 is de beginnerscursus van het turnen dames. Dit jaar hoop ik ook de vervolgcursus TD2 te volgen. Juryleden zijn van groot belang bij een gymvereniging.Elke vereniging moet een aantal juryleden kunnen inzetten bij de wedstrijden waar de turn(st)ers aan deelnemen. Wanneer er geen juryleden zijn, kunnen zij hun talenten niet laten zien. Want wanneer een vereniging geen juryleden kan leveren op wedstrijden mogen de kinderen niet meedoen aan de wedstrijd. Zover willen wij het natuurlijk niet laten komen, of wel!! Daarom zijn nieuwe juryleden altijd welkom! Lijkt het je leuk om een jurycursus te volgen, niet alleen op het gebied van turnen, maar ook op het gebied van acrogym of groepsspringen, neem dan voor meer informatie en/of om je aan te melden, contact op met mij, Froukje de Haan, f.dehaan02@knid.nl Of telefoonnummer 0511425817. We hebben in ieder geval nog geen aanmeldingen van juryleden voor het groepsspringen en daar willen we dit jaar ook graag weer aan mee doen!

cijfers

 

NIEUW DANSMIX De lessen worden gegeven door Janita Snip, bekend van het Grote Gymfeest in januari van dit jaar. Janita Snip is 18 jaar oud en zit nu in het derde leerjaar van de D’drive MBO Dans opleiding van het Friesland College in Leeuwarden. De les wordt dansmix genoemd omdat er meerdere stijlen gedanst wordt.

Wanneer?          elke woensdag vanaf 30 oktober.

Hoe laat?            18.00 tot 19.00 en 19.00 tot 20.00 uur.

Waar?                  Gymzaal De Hoedemakerspolder in Dokkum.

Voor wie?          De lessen worden gegeven voor jong & oud, jongens en meisjes.

 

Romantik-Dans-Muzikleri