Informatie sponsorloop en het grote gymfeest op vrijdag 27 september

Op vrijdag 27 september organiseren wij voor alle leden van onze vereniging een sponsorloop.

 

Waarom lopen voor onze vereniging?

 

Met het geld van deze sponsorloop kan er geïnvesteerd worden in nieuwe materialen en het opleiden van de leiding.

 

Hoe werkt het?

De leden zoeken sponsors en vermelden hun gegevens op de achterkant van deze brief. Het formulier blijft thuis tot na de loop.

De leden krijgen een stempelkaart. Tijdens de loop halen ze bij elke stempelpost een stempel. Er is een ronde voor de leeftijd 6 t/m 9 (ongeveer 60m) en een ronde voor de leeftijd 10 plus (ongeveer 90m). Ieder lid loopt 10 minuten.

De leden nemen de stempelkaart na de loop mee naar huis. Ze laten deze zien aan de sponsors als bewijs van de afgelegde afstand. De sponsors geven het beloofde bedrag aan de leden.

De leden doen de opgehaalde bedragen samen met het formulier in de envelop en leveren dit uiterlijk 11 oktober aanstaande bij de leiding in.

Het eindbedrag wordt bekend gemaakt via de website.

De sponsorloop vindt plaats op vrijdag 27 september in de Doelstien van 17.00 tot 18.00 uur. Na afloop is er voor alle deelnemers een leuke attentie. Van 18.00 tot 18.30 is er voor iedereen eten (broodje knakworst) en drinken.

Met daarna het Grote Gymfeest van 18:30u tot 21:00u. Met o.a. workshops freerunning, dans, acro en een grote apekooi. Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor dit fantastische feest.

 

Namens Turn- en Gymsport Dokkum heel erg bedankt voor het meedoen.