Update turnhal december 2015!

Update turnhal

De afgelopen weken is hard gewerkt in de turnhal. De nieuwe recreatievloer is bijna klaar en komende vrijdag worden de eerste materialen naar de hal gebracht. Alles verloopt volgens planning behalve de aanleg van de nutsvoorzieningen (gas, water en elektriciteit). Voor de zomervakantie is alles aangevraagd maar tot op heden wordt de levering steeds uitgesteld. Vorige week hebben we te horen gekregen dat waarschijnlijk week 1 van 2016 de voorzieningen aangelegd worden. Het bestuur heeft daarom besloten de hele maand januari nog gebruik te maken van de gymzalen van de gemeente. Zodra er meer nieuws is zullen wij dat zo spoedig mogelijk aan jullie melden.

 

Clubkit

Inmiddels zijn er al meer dan 350 magnesiumblokken gesponsord. Heb jij al ingelogd op je profiel? Je kunt je karakter helemaal zelf aanpassen en eventueel een foto uploaden. Nodig familie, vrienden, buren en kennissen uit om je te sponsoren. Dat kan via e-mail en Facebook. Heb je nog geen inloggegevens ontvangen? Mail dan even naar clubkit.tgd@gmail.com

http://turnengymsportdokkum.clubkit.nl/

 

T&GD en Vuurwerk Dokkum: samen knallen

De komende jaren blijft Vuurwerk Dokkum de hoofdsponsor van Turn- en Gymsport Dokkum. Het sponsorcontract is met vier jaar verlengd. Zij sponsoren o.a. de trainingspakken voor de selectieleden en de leiding. Vuurwerk Dokkum verkoopt sinds 2003 kwalitatief goed vuurwerk aan de Zuiderschans 6D, eerst onder de naam Straatsma en nu onder de naam VuurwerkDokkum.nl. Van dinsdag 29 tot en met donderdag 31 december 2015 kan aan de Zuiderschans 6D deskundig advies worden ingewonnen en vuurwerk worden gekocht. Tevens is het vuurwerk te bestellen via de webwinkel: www.vuurwerkdokkum.nl.

 

Vakantie

Tijdens de kerstvakantie zijn er geen lessen tenzij de leiding anders aangeeft.

 

Namens het bestuur en leiding fijne kerstdagen en een sportief 2016 toegewenst!