Informatie Clubkit

Zoals we eerder hebben aangekondigd, beginnen we met een nieuw initiatief: Sponsormagnesium. Hierbij nodigen we je uit om op een leuke en originele manier onze club en je eigen team te helpen om sponsordoelen te bereiken.

We rekenen op je inzet en creativiteit!
Verderop vind je de inloggegevens waarmee je toegang krijgt tot je eigen omgeving. Hier kun je een eigen uniek karakter samenstellen en je foto uploaden. Je hebt meerdere (online) mogelijkheden om sponsors te werven zodat jouw karakter zo snel mogelijk alle kleding en items heeft verzameld en de kleedkamer kan verlaten om je carriere op te bouwen!

Promoot jezelf!
Door in te loggen kun je makkelijk sponsors werven via social media. Via de handige e-mailfunctie wordt het eenvoudig om familie, vrienden, kennissen, buren en collega’s van je ouders te vragen om te sponsoren. Daarnaast heb je nog meer mogelijkheden, zoals het printen van je eigen QR-code en machtigingskaarten voor sponsors die niet online willen sponsoren. Je kunt precies zien wie jou heeft gesponsord en met hoeveel blokken! Naast alle online mogelijkheden kun je natuurlijk ook op een verjaardag vragen om jouw karakter aan te laten kleden. Kortom, wees creatief met het vinden van sponsors!

Uiteraard wordt je inzet beloond. Het lid dat op 31 januari 2016 het meeste aantal magnesium heeft verzameld wint een prijs. Ook het team dat het meeste aantal magnesium heeft verzameld wint een prijs.

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over ClubKit en Sponsormagnesium mail dan naar clubkit.tgd@gmail.com.

We zullen dan proberen om je vraag te beantwoorden.

Met een vriendelijke groet,

 

Turn- en Gymsport Dokkum

Afie Schilstra-Riemersma