Friese titels tijdens FK groepsspringen

FRIESE TITELS VOOR T&GD
Zaterdag 18 november was het Fries Kampioenschap Groepsspringen, in niveau D.
Namens T&GD deden twee jeugd teams mee. Voor alle meiden was deze wedstrijd de start van het nieuwe wedstrijdseizoen, voor sommige meiden was dit zelfs hun eerste wedstrijd ooit! Alle meiden turnden netjes, wat bekroond werd met twee prijzen:
Trampoline-kast voor T&GD1, en hiermee dus Fries Kampioen!
Lange mat voor T&GD2
T&GD 1 bestond uit Jolinde Jongsma, Annelieke Feenstra, Angelique Hiemstra, Leanna Rozema, Faya Bosma en Lynn Ensink.
T&GD 2 bestond uit Myrthe Groen, Jolieke Wassenaar, Lysanne Steenstra, Feline Mullender, Fenne Marij Reitsma, Eva van der Wagen en Rixt van Zwol. Mirthe Hartwig was helaas ziek.
 
Op zaterdag 25 november was het Fries Kampioenschap Groepsspringen plaats, voor A B en C. Turn- en Gymsport Dokkum deed mee met een Junior C team, bestaande uit Serre de Boer, Sylke Ytsje Hamstra, Meike Nicolai, Eline van der Wagen, Esther Jellema, Nienke Hiemstra, Myla Jagersma en Amber Renkema (geblesseerd).
Dit team werd knap eerste op airtrack, en daarmee Fries Kampioen! Op trampoline – valmat werd ontzettend strak gesprongen, en op trampoline – pegasus werden eigen doelen behaald! Een geslaagde dag‍♀️
 
Kan een afbeelding zijn van 13 mensenKan een afbeelding zijn van 9 mensen, trampoline en tekstKan een afbeelding zijn van 9 mensen, trampoline en tekstKan een afbeelding zijn van 13 mensen en de tekst 'GYMSPORT DOKKUM EN TURN-'Kan een afbeelding zijn van 7 mensenKan een afbeelding zijn van 6 mensenKan een afbeelding zijn van 7 mensen en trampolineKan een afbeelding zijn van 8 mensen, trampoline en tekstKan een afbeelding zijn van 7 mensen en trampoline