Eputan is op dinsdag 8 december begonnen aan het leggen van de recreatievloer.

Eputan is op dinsdag 8 december begonnen aan het leggen van de recreatievloer.

Eputan Kunststoftechnisch BV is producent en leverancier van Herculan binnensportvloeren. Herculan biedt een indrukwekkend assortiment aan hoogwaardige polyurethaan sportvloersystemen. Herculan sportvloeren zijn wereldwijd bekend om hun duurzaamheid, comfort, veiligheid en prestaties! Elke sportaccommodatie kan zo worden ontworpen dat deze aansluit bij de wensen op het gebied van sport, budget, activiteiten en faciliteiten. Voor alle spel- en wedstrijdniveaus, van kinderen tot professionele sporters.

Het Herculan CB5 sportvloersysteem bestaat uit een houten verende onderbouw, die geplaatst wordt op speciale rubber pads. De houten onderbouw zelf bestaat uit twee lagen multiplex rustend op een houten lattensysteem. De multiplex wordt voorzien van een 3mm zachte absorberende onderlaag, aansluitend een sterke en flexibele polyurethaan toplaag met een slijtvaste topcoating.

Sporten op topniveau vereist ook een sportvloer van topniveau die moet voldoen aan de hoogste eisen die gesteld worden aan een sportvloer. Deze eisen kunnen per sport verschillen. Herculan heeft hier op in gespeeld door een aantal vloersystemen te ontwikkelen die voor verschillende topsporten goedgekeurd en gecertificeerd zijn. Het systeem dat hier voor Turn- en Gymsport Dokkum wordt ingebouwd is een nieuw en uniek systeem waarmee nog betere sportprestaties kunnen worden behaald. Door de directe toezicht van het NOC*NSF mogen wij in opdracht van Turn- en Gymsport Dokkum de geleverde prestaties uit te lab testen laten zien in de praktijk.