14e nieuwsbrief Turn- en Gymsport Dokkum

sponsorloop

Informatie sponsorloop, beweegprogramma en Het Grote Gymfeest.

Waarom lopen voor onze vereniging?

Met het geld van deze sponsorloop kan er geïnvesteerd worden in nieuwe materialen en het opleiden van de leiding.

Hoe werkt het?

• De leden zoeken sponsors en vermelden hun gegevens op de achterkant van deze Sponsorloopbrief formulier 2014. Het formulier blijft thuis tot na de loop.

• De leden krijgen een stempelkaart. Tijdens de loop halen ze bij elke stempelpost een stempel. Er is een ronde voor de leeftijd 6 t/m 9 (ongeveer 60m) en een ronde voor de leeftijd 10 plus (ongeveer 90m). Ieder lid loopt 10 minuten.

• De leden nemen de stempelkaart na de loop mee naar huis. Ze laten deze zien aan de sponsors als bewijs van de afgelegde afstand. De sponsors geven het beloofde bedrag aan de leden.

• De leden doen de opgehaalde bedragen samen met het formulier in de envelop en leveren dit uiterlijk 1 november aanstaande bij de leiding in.

• Het eindbedrag wordt bekend gemaakt via de website.

Sponsorloop 18 oktober in de Doelstien van 11.00 tot 11.30 uur.

Presentatie Beweegdiploma van 11.45 tot 12.30 uur.

Met daarna het Grote Gymfeest van 13.00 tot 15.00 uur.

Met o.a. workshops freerunning, atletiek, acro en een grote apekooi.

Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor dit fantastische feest.

 

herfst

Herfstvakantie

Van maandag 13 t/m vrijdag 17 oktober zijn er geen lessen i.v.m. herfstvakantie (tenzij de leiding anders aangeeft).

 

 

 

 

jury

Juryleden

Juryleden zijn van groot belang bij een gymvereniging. Elke vereniging moet een aantal juryleden kunnen inzetten bij de wedstrijden waar de turn(st)ers aan deelnemen. Wanneer er geen juryleden zijn, kunnen zij hun talenten niet laten zien. Want wanneer een vereniging geen juryleden kan leveren op wedstrijden mogen de kinderen niet meedoen aan de wedstrijd. Zover willen wij het natuurlijk niet laten komen, of wel!! Daarom zijn nieuwe juryleden altijd welkom! Lijkt het je leuk om een jurycursus te volgen, niet alleen op het gebied van turnen, maar ook op het gebied van acrogym of groepsspringen, neem dan voor meer informatie en/of om je aan te melden, contact op met:

Froukje de Haan,

f.dehaan02@knid.nl of telefoonnummer 0511-425817

 

vacature

Vacature bestuurslid

 

Waarom is vrijwilligerswerk belangrijk?

Er zijn talloze redenen waarom u kiest voor vrijwilligerswerk: u wilt graag iets nuttigs doen, iets voor anderen betekenen, sociale contacten opdoen, een gat op uw CV voorkomen, etc.

Bovendien zijn vrijwilligers zoals u onmisbaar voor onze samenleving. Zonder inzet van vrijwilligers zou er in Dokkum veel minder tot stand komen: worden er veel minder activiteiten voor kinderen en ouderen georganiseerd. Voor meer informatie over de vacature bestuurslid graag contact opnemen met Dennis Mellink, voorzittertgd@gmail.com