Wederom podiumplaatsen voor de teams middenbouw niveau 3 en jeugd D!

Wederom podiumplaatsen voor de teams middenbouw niveau 3 en jeugd D!
 
Zaterdag 14 januari vond in Nieuwhorne de derde en laatste plaatsingswedstrijd plaats. Het middenbouw niveau 3 team met daarin Yinthe Kooistra en Silje van der Wal wisten samen met turnsters van CSC Joure en GV Leeuwarden de derde plaats te bemachtigen. Individueel werd Yinthe Kooistra 4e en Silje van der Wal knap 7e.
Bij de jeugd D teams werd met een groot puntenverschil door Lieke van der Wal, Thealde Holwerda, Nikée Feitsma en Tessa van der Vliet de hoogste podiumplaats behaald. Ook over alle drie plaatsingswedstrijden behaalde dit team de eerste plaats.
Zondag 15 januari turnden de jeugd D turnsters nogmaals, maar dan individueel. Lieke van der Wal, Thealde Holwerda, Nikée Feitsma (T&GD en GVL) en Tessa van der Vliet (T&GD en GVL) lieten allen een vloeroefening zien met mooie choreografie en goede series. Ook op de resterende toestellen turnden ze stabiel en werden elementen van hoog niveau laten zien. Uiteindelijk mocht Lieke van der Wal de gouden medaille ontvangen, Nikée Feitsma het brons en eindigden Tessa van der Vliet en Thealde Holwerda op een keurige 4e en 6e plaats in een groot deelnemersveld.
Over alledrie de plaatsingswedstrijden mocht Lieke van der Wal nogmaals het hoogste podium betreden, werd Tessa van der Vliet tweede en Nikée Feitsma derde. Alle dames wisten zich te plaatsen voor de landelijke wedstrijden!