Van Mossel Autolease Sponsor Acrogroep Turn- en Gymsport Dokkum

Van Mossel Autolease

Sponsor Acrogroep Turn- en Gymsport Dokkum

 

De acrosport binnen TGD is in een jaar tijd gegroeid naar 31 teams. Ruim 70 turnsters van 6 tot 24 jaar trainen wekelijks op diverse niveaus. Om deel te nemen aan wedstrijden willen de teams goed voor de dag komen. Tijdens wedstrijden dragen ze per team een acropakje welke het thema van de oefening versterkt.

Naast een trainingspakje welke de leden hebben aangeschaft was de groep op zoek naar een sponsor voor hun Hoodie.

 

Deze sponsor is gevonden in Van Mossel Autolease met o.a. vestigingen in Leeuwarden en Groningen. (https://www.vanmossel.nl)

De sponsor sluit perfect aan bij de doelen van de acrogroep van TGD. Van Mossel biedt maatwerk net als TGD met de verschillende niveaus en mogelijkheid tot meerdere trainingsuren. De kerndoelen van Van Mossel zijn klantgericht, verantwoordelijk, open en eerlijk.

De acrogroep uit Dokkum kan zich hier prima in vinden en streeft eveneens deze doelen na. Klantgerichtheid staat ook bij TGD centraal; wat wensen de leden en hoe kunnen we dat binnen acro het beste voor elkaar krijgen.

Verantwoordelijkheid naar elkaar toe is een basishouding die je in een teamsport als acro zeker goed moet beheersen.

Open en eerlijk communiceren: wat zijn onze doelen wat verwachten jullie als teams van elkaar en de trainers en wat verwacht de trainer van de teams.

 

Leon van der Meer vertegenwoordigde Van Mossel Autolease en trainster Wilma Schouwstra-Atsma Turn-en Gymsport Dokkum tijdens het presenteren van de Hoodies

 

Op de foto een groot deel van de acroleden die de hoodies ontvingen samen met Leon van der meer en Wilma Schouwstra-Atsma