Uw mening…is belangrijk voor ons!

Wat vindt u van ons?

Wij als vereniging zijn erg benieuwd hoe onze leden en betrokkenen denken over onze club. Daarom willen wij u vragen om deze Enquête Turn- en Gymsport Dokkum 2018 in te vullen en mailen naar enquetetgd@gmail.com. Wij hopen op volledige medewerking van uw zijde, zodat wij een goed beeld krijgen van de vereniging. Deze enquête is anoniem en de uitkomst wordt alleen gebruikt voor interne verbeteringen.

Na de succesvolle editie van “It’s a kind of Christmas – a Beautiful dream”komt er dit jaar een nieuwe show:

“It’s a kind of Christmas – the Movie edition” in Sportstad Heerenveen

Heb je zin om mee te gaan geef je dan op voor woensdag 12 december bij Dennis Mellink, activiteitentgd@gmail.com. We vertrekken op zaterdag 22 december in een bus (bij voldoende deelname) om 12.00 uur bij de Turnhal. Het bedrag voor het kaartje is € 10,00 p/p voor kinderen t/m 12 jaar en € 15,00 voor 13 jaar en ouder en het vervoer € 8,00 p/p. We zijn ongeveer om 19.00 uur weer in Dokkum bij de turnhal.

 

Meld je aan voor de open nieuwjaarstraining in de kerstvakantie op 2 januari van 15:00 tot 18:00 uur!

Stuur de onderstaande gegevens naar: shirienelbakry@hotmail.com
– Voor- en achternaam turnster
– Geboortedatum en turnniveau

Turntraining in een echte turnhal onder begeleiding trainsters van de nationale niveaus. Tijdens de warming-up werken we aan fysieke onderdelen, zoals kracht, lenigheid, conditie of ballet. Vervolgens focussen we op iets technisch. Daarna werk je onder begeleiding aan je eigen doelen op de toestellen. 

Deel het ook met je turnvriendinnen en meld je gauw aan, want vol is vol!

Noteer in je agenda, de leukste wedstrijd van het jaar!