Update turnhal

Update turnhal

De afgelopen weken is hard gewerkt in de turnhal. De nieuwe vloer is gelegd en de kleedkamers, kantine en bestuurskamer zijn bijna klaar. Vanaf maandag 7 december wordt er een nieuwe recreatievloer gelegd. Eputan Kunststoftechnisch BV is producent en leverancier van Herculan binnensportvloeren. Herculan biedt een indrukwekkend assortiment aan hoogwaardige polyurethaan sportvloersystemen. Herculan sportvloeren zijn wereldwijd bekend om hun duurzaamheid, comfort, veiligheid en prestaties! Elke sportaccommodatie kan zo worden ontworpen dat deze aansluit bij de wensen op het gebied van sport, budget, activiteiten en faciliteiten. Voor alle spel- en wedstrijdniveaus, van kinderen tot professionele sporters.

Het Herculan CB5 sportvloersysteem bestaat uit een houten verende onderbouw, die geplaatst wordt op speciale rubber pads. De houten onderbouw zelf bestaat uit twee lagen multiplex rustend op een houten lattensysteem. De multiplex wordt voorzien van een 3mm zachte absorberende onderlaag, aansluitend een sterke en flexibele polyurethaan toplaag met een slijtvaste topcoating.

Sporten op topniveau vereist ook een sportvloer van topniveau die moet voldoen aan de hoogste eisen die gesteld worden aan een sportvloer. Deze eisen kunnen per sport verschillen. Herculan heeft hier op in gespeeld door een aantal vloersystemen te ontwikkelen die voor verschillende topsporten goedgekeurd en gecertificeerd zijn. Het systeem dat hier voor Turn- en Gymsport Dokkum wordt ingebouwd is een nieuw en uniek systeem waarmee nog betere sportprestaties kunnen worden behaald. Door de directe toezicht van het NOC*NSF mogen wij in opdracht van Turn- en Gymsport Dokkum de geleverde prestaties uit te lab testen laten zien in de praktijk.

Uitvoering

Wat hebben we een geslaagde avond gehad! We kunnen terug kijken op een fantastische eerste uitvoering van Turn- & Gymsport Dokkum. Dank aan alle leden en het publiek wat is komen kijken! Dit alles was mogelijk door alle vrijwilligers die hebben mee geholpen om dit tot een geslaagde avond te maken. Dus heel veel dank aan de werkgroep uitvoering voor de organisatie (die meer dan een jaar heeft geduurd!), de mannen van de bouw- en afbreekploeg om de avond vlot te laten verlopen, voor het licht en geluid, de fotograaf, bestuur en leiding van TGD, de sponsoren en alle mensen die hebben geholpen met opruimen! We hopen dat er nog vele uitvoeringen mogen volgen!

Clubkit

Inmiddels zijn er al meer dan 250 magnesiumblokken gesponsord. Heb jij al ingelogd op je profiel? Je kunt je karakter helemaal zelf aanpassen en eventueel een foto uploaden. Nodig familie, vrienden, buren en kennissen uit om je te sponsoren. Dat kan via e-mail en Facebook. Heb je nog geen inloggegevens ontvangen? Mail dan even naar clubkit.tgd@gmail.com

http://turnengymsportdokkum.clubkit.nl/

Lesrooster

Het nieuwe lesrooster wordt binnenkort bekend gemaakt. We doen ons best om het voor iedereen zo goed mogelijk te maken.