Twee spetterende shows opgevoerd in sporthal De Doelstien door Turn- en Gymsport Dokkum

DOKKUM – ‘In de tijd reizen, wat anders?’ Een prachtig thema voor twee flitsende en spetterende shows waarop ouders, familie en overige belangstellenden zijn getrakteerd in sporthal De Doelstien door de leden van Turn- en Gymsport Dokkum.

T&GD een groeiende vereniging op vele vlakken zowel in niveau als ook in het aantal groepen en leden. De leiding heeft bij elkaar gezeten en nagedacht hoe de vele mooie groepen goed tot hun recht te laten komen tijdens de uitvoering.

Er werden twee mooie shows uitgevoerd met in de middag de jongste leden aangevuld met de Nederlands kampioenen springen, acro en turnen. ‘s Avonds was het de beurt aan de oudere leden van de vereniging.

Het thema was: ‘Wat moet je met een tijdmachine?’ Aan alles was gedacht zo kwam je bij binnenkomst al in het laboratorium waar je welkom werd geheten door professoren en op de foto kon met Einstein. Tijdens de spetterende show kwamen steeds twee kinderen bij Einstein in zijn laboratorium om te vertellen waar ze naar toe wilden. Einstein ging kijken of dit mogelijk was en liet de kinderen met zijn tijdmachine vertrekken. Rook, flitsende lichten en het geluid van een vertrekkende raket bracht de kinderen bij Charlie Chaplin, in de Jungle, Egypte, in een weeshuis of bij de indianen.

Twee overweldigende shows waarin alle groepen vlot gepresenteerd werden en de presentator Einstein samen met bouwploeg in stijl zorgde voor een vlot verloop van de middag en avond.