Turn- en Gymsport got TALENT zaterdag 2 juli

tgd_got_talent_1_1-page0

Zaterdag 2 juli 2016

Voor alle leden groot-klein, jong-oud, freerun, dans of lijnbal doe mee! alleen, met vriendinnetjes, in een groepje alles mag en kan zingen, muziek, toneel, dans of iets heel anders laat ons verrassen opgave kan tot 25 juni via: tgdgottalent@gmail.com

15.00 uur t/m de basisschool

20.00 uur voortgezet onderwijs t/m 99 jaar

Publiek is van harte welkom

Turnhal te Dokkum

Tegen een vergoeding van € 2 zijn er vijf bonnetjes voor drinken / snoep enz. verkrijgen.

Els Posthumus

Els Posthumus

In haar atelier in Dokkum maakt beeldend kunstenares Els Posthumus portretten en zeegezichten. Ook paarden zijn een terugkerend onderwerp. Els werkt graag op groot formaat. De afgelopen maanden heeft ze gewerkt aan een muurschildering van 6 x 3 meter in de turnhal van Turn- en Gymsport Dokkum. Het kunstwerk is klaar.

Club van 50

Wat is de Club van 50?

De “Club van 50” is een groep mensen die Turn- en Gymsport Dokkum een warm hart toedragen en daarvoor op vrijwillige basis per jaar een bedrag van € 50,00 doneren. De “Club van 50” wil daarvoor periodiek, eventueel in samenwerking met onze sponsorcommissie, een gezellige bijeenkomst organiseren.

Het grootste deel van de beschikbare gelden wordt, op voorstel van de “Club van 50”, besteed aan projecten die niet uit de normale begroting betaald kunnen worden. Daarbij kun je denken aan activiteiten voor de jeugd, maar het geld wordt ook voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld een bijdrage voor een kinderhoek in de kantine of materialen.

Wat krijgt u hiervoor terug?

  • Vermelding van uw naam op het bord in onze kantine
  • Vermelding op de website van Turn- en Gymsport Dokkum
  • Eeuwige dankbaarheid en roem

Wie kan er lid worden van de Club van 50?

Uiteraard de leden en oud-leden van Turn- en Gymsport Dokkum, maar ook ouders van (jeugd)leden en in het algemeen een ieder die Turn- en Gymsport Dokkum een warm hart toedraagt. Voor zakelijke sponsoring verwijzen wij naar onze sponsorcommissie.

Wie bepaalt wat er met het geld gaat gebeuren?

Elke donateur mag met een suggestie komen waar het geld aan besteed kan worden. In overleg met het bestuur zal bepaald worden waar de gelden naar toe gaan. Op de jaarlijks ledenvergadering zal een overzicht van inkomsten en bestedingen worden gepresenteerd.

Hoe kan je lid worden?

Je kunt lid worden door het AANMELDINGSFORMULIER CLUB VAN 50 in te vullen en mailen naar sponsorzakentgd@gmail.com

Instagram-logo-transparent-png-i11

Instagram

Turn- en Gymsport Dokkum is nu ook actief op instagram!!! Er zullen regelmatig foto’s of video’s worden geplaatst over de vorderingen van de turnsters en leuke dingen die gedaan worden bij recreatiegym, lijnbal, moderne dans, acrogym, freerunning, combinatieles, heren- en damesgymnastiek.

Mocht u zelf nog leuke foto’s/video’s hebben, kunt u deze altijd sturen in een privé bericht via instagram en wie weet ziet u hem terug op ons profiel!

Link: https://www.instagram.com/turnengymsportdokkum/