Succesvol acroweekend voor Turn- en Gymsport Dokkum

Succesvol acroweekend voor Turn- en Gymsport Dokkum
 
BUITENPOST- Zaterdag 22 april werd in Buitenpost het Fries Kampioenschap instap acro en de Fryslan Cup D/E gehouden. Turn- en Gymsport Dokkum kwam deze dag in actie met drie teams.
In de ochtend was het de beurt aan de instap duo’s.
Het duo Jenny en Anouk trapte het FK vroeg in de ochtend af. Zij lieten verbetering zien ten opzichte van de vorige keer en straalden op de vloer met hun vrolijke oefening. Zij werden 9e.
Het tweede duo dat in actie mocht komen waren Sanne en Renske. Zij lieten zien zich te hebben verbeterd en wisten alle elementen mooi uit te voeren. Hun oefening werd beloond met een 7e plaats in het eindklassement.
Voor de instap was dit het eerste wedstrijdseizoen, hier hebben ze zich kano staande wetende te houden. Ze kunnen met vertrouwen trainen voor volgend seizoen!
In de middag mocht het D-senioren duo Esther en Ilse in actie komen. Zij hebben nog niet de gewenste oefening kunnen tonen op wedstrijd dit seizoen, maar begonnen vol goede moed aan de wedstrijd. Tijdens het inturnen kregen ze te maken met een nare val wat de nodige spanning met zich meebracht op de wedstrijdvloer. Ze begonnen de oefening met een prachtige uitstraling. Dit wisten ze gedurende oefening vast te houden en met een klein foutje mochten ze op hun laatste wedstrijd samen het goud in ontvangst nemen. Een bewogen seizoen voor deze meiden maar met ruime verbetering in de oefening en het zelfvertrouwen!