Podia voor Turn- en Gymsport Dokkum op wedstrijd groepsspringen

Podia voor Turn- en Gymsport Dokkum op wedstrijd groepsspringen

Nieuwehorne – Op zaterdag 5 november werden de Friese Kampioenschappen groepsspringen voor de instap en het E niveau gehouden. In de ochtend mochten twee instap teams van Turn- en Gymsport Dokkum in actie komen op 3 toestellen. Voor deze jonge meiden een spannende maar leuke wedstrijd. De meiden wisten de zenuwen te onderdrukken en lieten zien waar ze hard voor hadden geoefend. Het eerste team bestaande uit Lysanne, Yfke, Mara, Jolinde, Jolieke en Sarah mochten tweemaal de gouden beker komen halen bij de prijsuitreiking.

Het tweede team bestaande uit Leanna, Feline M., Anna Brecht, Myrthe S., Noalynn en Sanne mochten tweemaal de bronzen beker ontvangen!

Een zeer geslaagde ochtend voor onze instapmeiden

In de middag was het de beurt aan twee jeugd-E teams. Deze meiden streden voor wat ze waard waren in een groot deelnemersveld. Het eerste team bestaande uit Dieuwke, Annelieke, Feline R., Myrthe G., Faya en Benthe-Mae hebben mooie sprongen laten zien zonder grote fouten.

Het tweede team bestaande uit Silde, Wietske, Xaedy, Lynn, Cathalina en Lieke hebben hun prima staande weten te houden in het grote deelnemersveld en mochten het podium betreden om een 5e plaats in ontvangst te nemen.

Wij kijken terug op een gezellige, leerzame en geslaagde wedstrijddag