Nieuw! Moderne jazzdans

Beste leden en ouders/verzorgers van leden van Turn- en Gymsport Dokkum,

 

tgd 1Eigen turnhal

 

Op donderdag 2 juli jl. hebben wij tijdens de raadsvergadering te horen gekregen dat wij een eenmalige bijdrage krijgen van € 35.000,–. Dit is een fantastisch bedrag voor de aanschaf van materialen voor onze nieuwe hal.

 

De planning van 1 oktober gaan we niet redden. Het bestuur zal de komende weken via de nieuwsbrief iedereen op de hoogte te stellen van de ontwikkelingen.

 

poster_3_0-page1Moderne Jazzdans

 

Moderne Jazzdans is dansen in groepsverband zoals je vaak ziet bij “So You Think You Can Dance” of bij “Junior Dance”. Je leert van professionele dansleraren coole moves en bewegingen uit clips en musicals op hippe muziek. Samen met Modèstodûns start T&GD deze danslessen.

 

Lestijden:

6 – 10 jaar        dinsdag 16.30 – 17.30 uur

Vanaf 10 jaar   dinsdag 17.30 – 18.30 uur

 

Waar: Gymzaal aan de Ljurk 2 (Fugellân) in Dokkum

 

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Kom gerust langs en neem je vrienden/vriendinnen mee! De eerste 2 lessen zijn gratis!!

Kom a.s. zaterdag naar de demo’s op de Bargemerk om 13.20 – 15.00 – 16.00 uur.

 

open_talentendag_2015_a4-page1Talentenjacht

 

Op vrijdag 25 september a.s. is er in de Doelstien van 16.00 – 17.30 uur een open talentenles voor meisjes geboren in 2008, 2009 en 2010. Voor meer informatie en opgave kun je contact opnemen met Kim Westerhof, e-mail: k.westerhof@hotmail.com.

 

hrs_regio_actie_spaarkaart_vire_kitchen_binnenkant_dokkum-page1Jumbo spaaractie

 

Van 1 september t/m 18 oktober 2015 is er een spaaractie bij Jumbo Dokkum.

Zo spaart u mee:

U ontvangt bij elke € 5.- aan boodschappen 1 spaarzegel. Als de spaarkaart vol is (10 zegels) ontvangt u 50% korting op een keukendoek of theedoek van Viré Kitchen by Jorzolino. Van iedere thee- en/of keukendoek die verkocht is doneert Jumbo Dokkum € 0,50 aan onze vereniging.

 

Uitvoering ‘reis rond de wereld’

 

Op zaterdag 7 november a.s. organiseren wij een uitvoering voor onze jeugdleden. De groepen gaan de komende maanden oefenen en zullen een prachtige uitvoering laten zien. Het thema is ‘reis rond de wereld’.

 

Vrijwilligers

 

Het bestuur is op zoek naar vrijwilligers om te helpen bij de turnhal. Wij zoeken het volgende:

– timmermannen/vrouwen

– schoonmakers

– kantine personeel

Voor meer informatie stuur een e-mail naar voorzittertgd@gmail.com