Hierbij een impressie zoals onze turnsters de springwedstrijd van zaterdag 5 november hebben ervaren. De gezichten en stukjes spreken voor zich, wat een mooie dag.

Hierbij een impressie zoals onze turnsters de springwedstrijd van zaterdag 5 november hebben ervaren. De gezichten en stukjes spreken voor zich, wat een mooie dag.

 

Instap, Janne Arjaans

Ik was vanmorgen heel zenuwachtig voor mijn eerste turnwedstrijd vond het heel spannend en keek er ook wel heel erg naar uit. Als eerste moest ik op de lange mat en dat ging goed daarna moesten we heel lang wachten tot we weer mochten ik was toen gelukkig niet meer zenuwachtig ik vond het vanmorgen echt heel erg leuk mijn allereerste wedstrijd en dan ook nog 1e worden op de kast. ben nu toch wel heel trots! Ik vond het ook erg leuk en spannend dat er heeeel veel mensen waren…

 

D jeugd, Naomi Hardholt

Ik vond het super spannend de eerste keer springwedstrijd. Het was wel heel leuk om met een groepje een wedstrijd te doen en hebben ook nog een beker gewonnen met een 2de plaats mini trampoline valmat. Wel jammer dat Amelie is gevallen, maar vond het verder super leuk!!

 

E jeugd, Yenthe

We hebben fun gehad en goed ons best gedaan

Nienke en Catharina

Het is leuker dan een turnwedstrijd omdat er minder spanning is want je doet het samen.

 

E junioren, Chantal

Het was de eerste echte turnwedstrijd en ook best wel spannend de meeste dingen gingen niet echt goed maar daar moeten we nog aan werken maar het was in ieder geval wel leuk en we hebben veel lol gehad

 

E junioren, Esmee en Dione

Het was heel erg leuk om een wedstrijd met een team te doen in plaats van alleen. We vonden het heel gezellig en hebben vier bekers gewonnen, waar we heel trots op zijn.