GOUDEN acro weekend T&GD

Jenny Lynn en Sanne Wietske en Shirien halve finale
 
Zwolle. Zaterdag en zondag stonden in het teken van de halve finale NK acro van de KNGU. Namens Turn- en Gymsport Dokkum hadden twee teams zich geplaatst voor deze wedstrijd.
 
Zaterdag was de vloer vrij voor de C teams waaronder Shirien Elbakry en Wietske de Jong. Dit team wist als 15de team uit district Noord zich te plaatsen voor deze halve finale. Op C niveau laat je twee oefeningen zien; balans en tempo. Shirien en Wietske zijn dit seizoen technisch steeds sterker gaan acroën. De jury wist dit ook te waarderen en beide oefeningen scoorden hierin hoog. Artistiek valt nog wat te winnen maar ook daar zullen de teams van T&GD aan werken. Op deze halve finale wisten Shirien en Wietske 10de te worden, wat een
vooruitgang in de oefeningen maar ook in de uitslag voor dit team.
 
Zondag mochten Sanne Wolters en Jenny Lynn Kootstra namens T&GD de wedstrijdvloer op. Dit team steelt de show zowel technisch als ook artistiek. De elementen worden “bloedzuiver” uitgevoerd en de dans is in harmonie met de muziek en brengt de jury en het publiek in de juiste sfeer. Beide facetten kregen een waardering van ruim een 8 en met een totaal van 26.250 behaalden ze de Gouden plak en tevens de hoogste score van de dag.