Eremetaal voor T&GD

Eremetaal voor T&GD

Valentijncup te Oosterwolde 5-6 maart. T&G Dokkum betrad met een paar teams de wedstrijdvloer maar beleefde een mooi weekend.

 

Femke Postma en Chayenne Bosch zijn nog maar enkele weken samen en dan net naast het eremetaal grijpen met een zesde plaats. In dezelfde categorie behaalden Sanne Wolters en Jenny-Lynn Kootstra maar liefst 26.450 en wederom goud. Dit team is tot op heden onverslaanbaar op de wedstrijden.

Jildou Kootstra en Angela Zevenhuizen eindigden net als clubgenootjes Shirien Elbakry en Wietske de Jong in de middenmoot.

Het trio Rianne Bakker Anouk Knoop en Marieke de Beer gaan met sprongen vooruit. De jury ziet dit ook en met een super hoge technische score komen ze tot 25.80. Zaterdag stonden ze tot hun grote verbazing op het podium om brons in ontvangst te nemen. En dan het leukste van dit weekend waren de twee fun teams. Barby was de act van Amélie, Jenna en Anouk. Dollhouse werd uitgevoerd door Melissa, Thealde, Ytsje en Sanne. De teams vermaakten het publiek met een mooi aangeklede act waarin de basis van acro in voor moest komen. Meiden wat hebben jullie er een feest van gemaakt.