De jongste leden van Turn- en Gymsport Dokkum hebben het Nijntje Beweegdiploma gehaald. Elke stap telt!

De jongste leden van Turn En Gymsport Dokkum hebben het Nijntje Beweegdiploma gehaald.

Elke stap telt!

Je kind beweegt iedere dag. Van de eerste kleine stapjes tot mijlpalen als het behalen van het zwemdiploma, kunnen fietsen en je eigen naam schrijven. Hoe klein of groot de stap ook is, aan de basis hiervan ligt: bewegen. Zonder beweging worden al die dingen heel lastig. Zou het dan niet logisch zijn om die basis goed aan te leren?

Met het nijntje Beweegdiploma leren peuters en kleuters op een leuke manier de basis van bewegen. Dat betekent: veel bewegen op verschillende manieren waarbij plezier centraal staat! Op zo’n manier dat jouw kind belangrijke spieren ontwikkelt die hij later nodig heeft, om bijvoorbeeld een sport te leren of zich te concentreren op school.

De vaardigheden die kinderen op jonge leeftijd meekrijgen via de nijntje beweeglessen nemen ze overal mee naar toe. Of ze nou gaan hockeyen, zwemmen, turnen, voetballen of spelen in de speeltuin. Een vroege kennismaking met bewegen in combinatie met plezier vergroot de kans dat kinderen lekker in hun vel zitten, meer zelfvertrouwen hebben en een sportieve levensstijl aannemen. Kinderen die aan de lessen deelnemen boeken vooruitgang op motorisch, fysiek, mentaal en cognitief terrein.

Alle kinderen kregen een dikke duim medaille. Zo ook Robin, Senna, Nina en Hannah die al heel wat bewegingen beheersen van diploma 1

Beweegdiploma 1 was er voor

Lieke, Lotte, Sophie, Jesse, Marin en Feline

Beweegdiploma 2 was er voor

Renske en Imme

Tot slot waren er zelfs twee toppers die in een keer 1 en 2 hebben gehaald. Brend en Myrthe

Gefeliciteerd kanjers

Wil je ook lekker bewegen en je eerste beweegdiploma halen: na de zomervakantie zijn nieuwe leden welkom op woensdag.

13.15-14.00 kleuters groep 2

14.00-14.45 peuters 3 jaar en kleuters groep 1