Belangrijke informatie bondscontributie 2018!

De bondscontributie voor 2018 is als volgt:

3 t/m 16 jaar € 23,25 per jaar, € 5,81 per kwartaal

16 jaar en ouder € 27,25 per jaar, € 6,81 per kwartaal

Vanaf 2018 wordt de bondscontributie door onze leden per kwartaal i.p.v. per jaar betaald. Dit bedrag wordt automatisch geïncasseerd. Het voordeel voor nieuwe leden is dat als ze bijvoorbeeld halverwege het jaar lid worden , dan niet meer het volledige bedrag aan bondscontributie hoeven te betalen.

Voordelen van het KNGU lidmaatschap:

·         Ontwikkeling van het sportaanbod ten behoeve van Gymsportaanbieders en hun (potentiële) sporters.

·         Ontwikkeling van producten, nieuw aanbod en oefenstof lijnen.

·         Organisatie van activiteiten en wedstrijden in alle disciplines.

·         Goed opgeleid kader: het ontwikkelen en aanbieden van opleidingen en bijscholingen voor technisch kader. Met korting voor KNGU-leden.

·         De speciale site voor opleidingen: de KNGU-Campus

·         Als licentiehouder heeft men zelfs 50% korting op de opleidingsactiviteiten.

·         Gratis opleiden van jurykader.

·         Gratis ondersteuning voor Gymsportaanbieders bij de implementatie van het programma Veilig Sport Klimaat.

·         Organiseren van (voornamelijk gratis) themabijeenkomsten, ondersteuning van Gymsportaanbieders en advies voor (bestuurlijk) kader.

·         Gratis basisondersteuning bij het opzetten van een eigen accommodatie.

·         Collectieve afspraken en afdracht van kosten aan SENA en BUMA in verband met muziekgebruik (tijdens lessen en uitvoeringen). De regeling met BUMA geldt niet voor buitengewone leden met een commercieel karakter zoals dansscholen, fitnessbedrijven en sportscholen.

·         Collectieve aanvullende verzekering voor aansprakelijkheid + ongevallen.

·         Financiële ondersteuning bij aanschaf van gymtoestellen en materialen.

·         In samenwerking met de Werkgeversorganisatie in de Sport (WOS) en het netwerk in de sport advisering rondom sociale wetgeving, fiscus en arbeidscontracten alsmede rechtspositie en ARBO-wetgeving (RI&E).

·         Online platform voor bestuurders www.Gymsport.NL inclusief 10 exemplaren van de glossy Gymsport (4x per jaar), de nieuwsbrief Gymsport.NL en gratis deelname aan het KNGU-congres voor bestuurders.

·         Online platform voor sporters en sportgeïnteresseerde www.KNGU.NL met daarop alles wat de sporter maar wil lezen over helden, de sportmogelijkheden bij de KNGU- Gymsportaanbieders en alle gymclubs.

Kwaliteit

De KNGU staat garant voor kwaliteit. Binnen het licentiesysteem volgt het technisch kader elke vier jaar diverse bijscholingen. Daarmee wordt de kwaliteit van het technisch kader binnen de lessen bij de Gymsportaanbieder gewaarborgd.

Licentiehouders profiteren bovendien van een extra korting voor opleidingen en bijscholingen.

KNGU-loket

Onze digitale voordeur is het KNGU-loket. In het loket kun je terecht voor zaken zoals beheer wedstrijdpaspoorten, wedstrijdinschrijvingen en beheer abonnementen.

Ben je nog niet aangesloten bij de KNGU, dan krijg je op het moment dat je besluit dit wel te doen informatie over hoe het digitale loket werkt.

 

Ondersteuning

Aan de KNGU verbonden Gymsportaanbieders kunnen een beroep doen op de medewerkers in het district. Adresgegevens staan op de site van de KNGU.

 

 

Enquête over recreatief lesaanbod

Als club willen wij onze leden zo goed mogelijk van dienst zijn. Om een beter inzicht te krijgen in wat jullie wensen en behoeften zijn, is er een vragenlijst opgesteld. Deze vragenlijst kan ingevuld worden tot en met vrijdag 16 februari 2018.

Via onderstaande link kun je de vragenlijst invullen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten.

https://www.opinie-plaza.nl/R.aspx?a=951&as=Z61Cq5Wo7f

Met de gegevens help je de club om ons aanbod nog beter aan te laten sluiten bij jullie eigen wensen en behoeften en hopen we het plezier in de sport nog verder te vergroten.

Bij deze wil ik jou alvast bedanken voor het invullen van de vragenlijst.

Met sportieve groet,

Bestuur Turn- en Gymsport Dokkum

 

 

De Poiesz Jeugdsponsoractie.

 

De Jeugdsponsoractie is van maandag 12 februari t/m 8 april 2018. Onze week is van maandag 12 t/m 18 februari. Allemaal goed boodschappen doen bij de Poiesz en dan vooral de actieproducten met extra munten voor Turn- en Gymsport Dokkum!

 

 

Café Turnhal De Brêge

 

Ga in gesprek met het bestuur van T&GD en

discussieer mee over de toekomstplannen

van onze vereniging.

 

Waar? Kantine Turnhal De Brêge

Wanneer? Vrijdag 2 februari

Tijd? 20:00 – 21:30 uur

Opgave: Stuur een email met je naam naar:

voorzittertgd@gmail.com