Afgelopen weekend turnde Dané Koenen…

Afgelopen weekend turnde Dané Koenen haar eerste wedstrijd in de instap N1.

Dane

Dané kwam deze wedstrijd uit voor Topsport Noord/ T&GD.
Met drie andere meisjes van Topsport Noord turnde ze een goede wedstrijd. Op rekstok turnde ze een nette kip en alles achter elkaar aan. Op vloer turnde Dané maar liefst 3 flikflakken en mooie boogjes. Balk was een beetje wiebelig en hier moest Dané dan ook de balk voortijdig verlaten. Op sprong turnde ze een mooie overslag en een arabier flikflak. Een prima eerste wedstrijd voor Dané, ze werd beloond met de 3e prijs!

Dané is een paar jaar geleden begonnen bij de recreatie en al snel doorgestroomd naar de pré instap groep. Dat het een talentvol meisje was had de trainster al snel door en zo geschiedde het dat Dané op zondag in Heerenveen mocht trainen. Vanaf dit seizoen traint Dané meerdere malen per week bij Topsport noord en op vrijdag nog in Dokkum.
Als alles gaat zoals gepland zal Dané na de kerstvakantie afscheid nemen van onze vereniging en volledig in Heerenveen trainen.

We wensen haar heel veel succes en zijn blij dat zij deze kans krijgt. We hopen dat je veel gaat leren de aankomende jaren en dat je er veel plezier gaat krijgen. We hopen je af en toe nog te mogen ontmoeten bij onze vereniging in onze nieuwe hal. Succes!