4e nieuwsflits T&GD

dans

Geef je nu op voor de Dansmixlessen van Janita Snip via Turn- & Gymsport Dokkum: secretariaattgd@gmail.com

Opgave voor 28 oktober a.s. 8 lessen voor € 20,00

Start:  Na de Herfstvakantie, woensdag 30 oktober a.s. in de gymzaal van de Hoedemakerspolder,Van Kleffenstraat 3 in Dokkum.

18:00u-19:00u (5 t/m 12 jaar) 19:00u-20:00u (vanaf 12 jaar).

sponsorloop

Sponsorloop en Het Grote Gymfeest:

Op 27 september jl. hebben de jeugdleden van Turn- en Gymsport Dokkum zich letterlijk in het zweet gewerkt. Er werd een uitdagend parcours afgelegd (freerunnend, turnend enz.) om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de vereniging. Er was veel animo en ook Het Grote Gymfeest (na de broodjes knakworst) was wederom een succes. Aan apenkooi, acro, freerunning en dansles kon worden meegedaan. Vriendjes en vriendinnetjes waren ook van de partij, waardoor het erg druk en gezellig was. Het bestuur bedankt alle sponsorlopers, vrijwilligers en trainers voor hun medewerking!

herfstvakantie

Herfstvakantie:

Tijdens de herfstvakantie (21 oktober t/m 25 oktober) zijn er geen lessen, tenzij de leiding anders aangeeft. Een fijne vakantie toegewenst namens bestuur en leiding.

vrijwilliger

Vrijwilligers gezocht:

Onze vereniging is op zoek naar vrijwilligers. Wil je een keer helpen tijdens een activiteit of lijkt een jurycursus je leuk. Voor meer informatie graag een mail sturen naar Arjen Beckers voorzittertgd@gmail.com