1/8 finale 1e divisie

Afgelopen zaterdag kwam Margriet van der Meulen in actie bij de junioren niveau B. Door een blessure kon Margriet niet voluit turnen en werden er aangepaste oefeningen aan de jury getoond.

Op balk turnde Margriet net en beheerst. Na de wisselkwart een kleine wiebel maar ze hield zich goed staande. Op vloer toonde Margriet mooie choreografie, het doel was om zoveel mogelijk contact te maken met de jury. De choreografie wordt namelijk vanaf dit seizoen extra streng beoordeeld. Dit lukte Margriet uitstekend en ze kwam haar aangepaste oefening goed door. Na vloer was sprong aan de beurt, hier turnde Margriet geen tsukahara omdat dit nog niet lukt met haar blessure. Wel werd er een 1/2 in 1/2 uit getoond. Op het laatste toestel brug heeft Margriet laten zien dat de handstanden in de oefening steeds beter worden gehaald en ook de losom wordt steeds rustiger en beheerst geturnd.

Margriet werd deze wedstrijd 7e in een deelnemersveld van 18 turnsters. Hopelijk is de blessure snel over en kan er in de 1/4 finale voluit geturnd worden.

 

Margriet