15e nieuwsbrief Turn- en Gymsport Dokkum

sponsorloop

 

Sponsorloop

De opbrengst van de sponsorloop is € 842,75. Het bestuur en leiding bedankt alle deelnemers.

 

 

 

 

kerstvakantie

Kerstvakantie

Van maandag 22 december t/m vrijdag 2 januari zijn er geen lessen i.v.m. de kerstvakantie (tenzij de leiding anders aangeeft). Het bestuur en leiding wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief 2015.

 

 

 

Turnhal

 

Turnhal

Het bestuur is samen met Peter Bus en Herre Zonderland van de KNGU bezig om te kijken of een eigen locatie voor onze vereniging haalbaar is. De afgelopen maanden hebben we 3 mogelijkheden uitgewerkt. Met 1 plan zijn we nu bezig en hebben we een businesscase gemaakt. De komende weken verwachten we meer duidelijkheid over onze nieuwe locatie. In de tussentijd hebben we een turnvloer van een gymnastiekvereniging uit Opmeer overgenomen. Voor vragen over de nieuwe turnhal graag contact opnemen met Dennis Mellink, e-mail: voorzittertgd@gmail.com.

 

vacature

Vacature bestuurslid

 

Waarom is vrijwilligerswerk belangrijk?

Er zijn talloze redenen waarom je kiest voor vrijwilligerswerk: je wilt graag iets nuttigs doen, iets voor anderen betekenen, sociale contacten opdoen, een gat op uw CV voorkomen, etc.

Bovendien zijn vrijwilligers zoals jij onmisbaar voor onze samenleving. Zonder inzet van vrijwilligers zou er in Dokkum veel minder tot stand komen: worden er veel minder activiteiten voor kinderen en ouderen georganiseerd. Voor meer informatie over de vacature bestuurslid graag contact opnemen met Dennis Mellink, e-mail: voorzittertgd@gmail.com