Friese Kampioenschappen acrogym

% –
Ureterp – Op zaterdag 11 maart werden in Ureterp de Friese Kampioenschappen acrogym gehouden. De beste teams van Friesland mochten hier hun oefeningen tonen. Voor Turn- en Gymsport Dokkum kwamen hier drie teams uit.
Het eerste duo Isabella de Jong en Janouk van der Meulen vormen een combiteam met SV Damwoude. Zij mochten beide verenigingen vertegenwoordigen in de categorie D-senioren. Ze lieten een erg nette oefening zien en mochten bij de prijsuitreiking het brons in ontvangst nemen!
Het tweede duo Ellin de Boer en Marije Elzinga kwam uit in de D+ junioren. In deze categorie worden twee oefeningen getoond. Het duo begon sterk met een strakke tempo oefening. Daarna lieten ze een nette balans oefening zien. Deze oefeningen waren goed voor de hoogste dagscore, het goud en de Friese titel!
Het laatste duo Feline Mullender en Jantina de Vries mocht uitkomen in de E-senioren. Dit duo liet wederom een hele strakke oefening zien. Enigszins verbaasd maar zeker verdiend kregen ook zij het goud omgehangen en mogen zich de Friese Kampioenen uit deze categorie noemen!
Wij kijken terug op een mooie dag met prachtige resultaten waaronder twee Friese titels, op naar de districtskampioenschappen op 1 en 2 april